100%

Az ügyvezető igazgató szava.

Kedves ügyfeleink! Örülök, hogy elolvasom a beszédemet a bevezetéshez.

A nevem Marta Studenková, én vagyok a JULEST ügyvezető igazgatója, s.r.o .. A JULEST menedzsere, s.r.o. Úgy döntöttem, hogy márkás, selyemvirágokat importálok és egy e-boltot nyitok Szlovákiának, Csehországnak és Magyarországnak. Régóta keresek egy megfelelő partneret, aki a JULEST cégnek, s.r.o. a legszebb selyem virágok. Volt egy álmom és elképzelésem, hogy szeretném, ha cégünk eladná az "ELEGANCE, STYLE és CHARM" virágokat, és hiányoznak a szlovák, a cseh és a magyar piacon.

Kedves ügyfeleink!

Cégünk JULEST, s.r.o. importálja és értékesíti a "XITONG" márka selyemvirágokat! Ezek a virágok szépek, egyszerűen "élvezetesebbek". A XITONG márkájú virágai a legjobb selyemszövetből készülnek, jellegzetessége, hogy a virágok valódi és ökológiai jellegűek!

Bemutatjuk Önnek kedves ügyfeleinket az e-shopunkban, JULEST, s.r.o. és a szívből azt hiszem, szeretni fogod azokat a gyönyörű selyem- és mesterséges virágokat és a márka „XITONG!

Cégünk Julest, s.r.o. először a szlovák piacon, a LUXURY FLOWERS és ORIGINAL CYCLES forradalmi újdonságaival, amelyek a XITONG márkájú virágaiból állnak. Egy másik forradalmian új ötlet volt a XITONG márkájú virágok leírása, amely nagyszerű érzelmekkel és szeretettel rendelkezik, ami egy ilyen gyönyörű XITONG virágmárka virághoz tartozik.

Szeretnék köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek e szép e-shop készítésében. Először is, drága férjem, Vladimir, az ő segítségért és erkölcsi támogatásért, anyám, Zanetka kedves lánya és egész családja. Az e-bolt minden lépcsőjében minden olyan szakember mellett találkozhatunk, akik a legjobbak, és lelkesek munkájukért. Végül, de nem utolsósorban, kedves barátom, Helenke, akinek ez az e-bolt nem lenne a világon. Köszönöm, Heli! Nagyon szeretném megköszönni kollégáimat Zuzkának, Máriónak és Evičke-nek.

Exkluzív partnerünk, a XITONG világszínvonalú.

XITONG elnöke ezúton köszönetet mond a XITONG márka hivatalos képviseletének, nevezetesen Mr. YINGTAO ZHANG.

Tisztelt elnök úr! Yingtao Zhang,

köszönöm, hogy a legszebb mesterséges és selyemvirágokat nemcsak a világ fele, hanem JULEST cégünk, s.r.o. és köszönöm, hogy megengedte, hogy teljesítsék az álmomat, hogy „ELEGANCE, STYLE és CHARM” virágokat értékesítsek. Köszönöm mindent!

Ing. Marta Studenková

a vállalat vezetője

JULEST, s.r.o.

....... Úr Yingtao Zhang elnök azt mondta, idézem ......

"Nagyon megtiszteltetés számomra, hogy virágaim új életet kapnak egy új országban. "

fordítás:

"Nagyon örülök, hogy virágaim új életet kaptak az új országban. "

Köszönöm Kedves Yingtao Zhang